Tupeu fără limite din partea a doi bărbați cercetați penal, care s-ar fi răzbunat pe polițistul care le-a întocmit dosar penal tăindu-i anvelopele mașinii! Polițistul este din Păulești și spune că noaptea trecută i-au fost tăiate anvelopele mașinii, după ce a fost urmărit pe străzile din comună.

În comunitate se zvonește că polițistul a fost intimidat și amenințat de doi bărbați care în trecut au mai fost cercetați în diverse dosare penale, iar cel care ar fi folosit cuțitul pentru a-i tăia anvelopele ar fi fost implicat într-un scandal la Păulești în urma căruia polițistul i-ar fi făcut dosar penal, fiind vorba de o răzbunare din partea celor doi bărbați care au probleme cu legea.

Poliția Prahova spune că în cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj și că este căutat bărbatul care a tăiat anvelopele:

“Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitor la faptul că unui polițist din Păulești i-au fost tăiate cauciucurile autovehiculului personal, de către o persoană de la care ar fi primit anterior amenințări, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, este abilitat să comunice următoarele:

În noaptea de 01/02 octombrie, am fost sesizați de către polițistul din Păulești, despre faptul că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană cunoscută i-ar fi înțepat anvelopele autovehiculului personal.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, ocazie cu care s-a constatat faptul că două anvelope ale autovehiculului parcat în fața imobilului de domiciliu al acestuia prezentau urme de înțepare cauzate de un obiect înțepător-tăietor.

În cauză, s-au constituit echipe de căutare a persoanei reclamate de către partea vătămată, precum și a autovehiculului acestuia, atât pe raza localității Păulești și în zona adiacentă, precum și pe raza municipiului Ploiești, urmând a se stabili întreaga activitate infracțională a acestuia.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, cercetările fiind coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Vezi mai jos imagini cu anvelopele tăiate:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here