Un bărbat a murit sâmbătă seara, după ce a fost lovit de o motocicletă. Accidentul s-a produs în București, iar după ce a lovit pietonul, motociclistul a fost proiectat într-o mașină parcată. Motociclistul a fost rănit și transportat la spital.

“În jurul orei 20.50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția Bd. Timișoara cu Str. Romancierilor.

Din primele date, conducătorul unei motociclete, care se deplasa pe Bd. Timisoara dinspre Str. Brașov către Str. Valea Oltului, când a ajuns la intersecția cu Str Romancierilor, a surprins si accidentat  un pieton, care se angajase in traversarea părții carosabile. Din impact motocicleta a fost proiectată intr-un autovehicul, care se afla parcat.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului și rănirea motociclistului care a fost transportat la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale.

Traficul rutier este restricționat pe Bd. Timisoara dinspre Str. Romancierilor către Str. Valea Oltului.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.”, a transmis Brigada Rutieră din cadrul Poliției Capitalei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here