fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

FOTO. Un ploieștean acuză că lucrările de pe strada Andrei Mureșanu au distrus zona

Citește Și

- Reclamă -

Un ploieștean acuză că lucrările de reamenajare de pe strada Andrei Mureșanu, din dreptul blocurilor R1 și R2, mai mult au distrus zona. Bărbatul spune că autoritățile au tăiat peste 50 de pomi fructiferi și copaci sănătoși, că aleile din jurul blocurilor sunt impracticabile de aproape un an și că, în plus, zona nici măcar nu avea nevoie de aceste lucrări.

„Am expus o serie de fotografii, care demonstrează stadiul „lucrărilor de reamenajare” din fața bloc R1 și R2, str. Andrei Mureșanu. S-au tăiat abuziv peste 50 pomi fructiferi și copaci sănătoși, încă de la sfârșitul lunii august, anul trecut, înaintea „demarării lucrărilor”. Tot ceea ce a fost plantat aici, a fost plantat și întreținut de noi, de foarte mulți ani. Două aspecte importante, pe care le-am mai menționat: 1. Asociația de locatari nu a cerut niciun fel de lucrări de reamenajare. 2. Dealul nu prezenta nicio formă de depreciere. Toți locatarii sunt de acord cu acest fapt. Un alt aspect important: aleile din jurul blocurilor sunt impracticabile de 10 luni de zile și SUNT PROPRIETATEA ASOCIAȚIEI!! Pământul care acoperă gurile de aerisire provoacă infiltrații la baza fundației. Mai nou, a apărut un excavator, care a distrus și bara de scuturat covoare, tot de noi instalată, acum 40 de ani. În concluzie, „marea reamenajare”, inutilă, pe care noi nu am dorit-o, efectuată în urma a vreo 3 studii de fezabilitate, a distrus mai mult decât părea încă de la început. Printre numeroasele curiozități pe care le avem: cine sunt consilierii locali care au autorizat lucrarea? Vrem să știm cui să mulțumim…”, spune ploieșteanul.

- Reclamă -

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere primăriei Ploiești cu privire la această situație.

Vezi mai jos galerie foto cu evoluția lucrărilor, imagini puse la dispoziție de ploieștean:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Avem, noi din municipiul Ploiesti, o Primarie plina de oameni prosti, dar prosti rau, si hoti-talhari pe deasupra, furand bani publici, care nu au nici o treaba cu locuitorii municipiului Ploiesti! Dar parcul da langa Caterala Sf. Ioan de ce nu il amenajeaza si este permisa parcarea autoturismelor???? Dar pe prelungirea strazii Valeni de la Liceul Auto la hotarul cu comuna Blejoi de cu nu construiesc un trotuar??? Aceasta strada este cea mai mare strada din municipiul Ploiesti care nu are trotuar pe nici una din parti! Oare cand se vor trezi prstii din Primarie si vor construi un trotuar pe aceasta stada?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...