UPDATE Potrivit Poliției Prahova, șoferul care parcase neregulamentar a fost amendat de Poliția Locală în baza OUG 195/2002 (Legea circulației pe drumurile publice).

ȘTIREA INIȚIALĂ Un ploieștean a încercat să reclame un șofer care și-a parcat mașina ilegal pe o trecere pentru pietoni, însă s-a lovit de nepăsarea a trei instituții.

Ploieșteanul ne-a trimis o fotografie cu mașina parcată pe trecerea pentru pietoni de la intrarea elevilor de la Colegiul Național Mihai Viteazul (foto sus) și ne-a spus că respectivul autoturism este parcat zilnic în același loc și același mod, blocând vizibilitatea șoferilor care vin dinspre clădirea Consproiect.

Inițial, bărbatul spune că a sunat la dispeceratul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești, unde i s-a transmis că acest lucru nu este competența lor, nu pot ridica mașini parcate ilegal și nici nu le pot bloca roțile celor parcate pe trecerile pentru pietoni.

Ulterior, ploieșteanul spune că a sunat la Poliția Locală Ploiești, instituție care poate constata și aplica sancțiuni pentru șoferii care parchează neregulamentar, dar aici i s-a transmis să sune la Secția nr. 1 Poliție Ploiești, deși mașina parcată neregulamentar era la doi pași de sediul instituției.

Când a sunat la dispeceratul Secției nr. 1 de Poliție, nici măcar nu i s-a răspuns la telefon, ne-a povestit bărbatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here