Pe pagina de Facebook a Sindicatului Polițiștilor Dolj au fost postate imagini cu un polițist rănit și un mesaj în care anunță un nou caz de ultraj.

Pe data de 19 septembrie 2018, în Craiova, un polițist a fost bătut. În același mesaj sindicatul își exprimă nemulțumirea față acțiunile procurorului Marin Rogoveanu.

“În această seară, un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Dolj a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui şofer care a efectuat o depăşire neregulamentară pe DN 65F – Centura de Nord a Craiovei. Întrucât şoferul nu a oprit la semnal, poliţiştii au pornit în urmărirea lui cu semnalele acustice şi luminoase pornite, reuşindu-se blocarea în trafic a autoturismului. În momentul în care poliţiştii încercau să-l imobilizeze, şoferul ar fi lovit unul dintre poliţişti cu telefonul în zona capului”, au declarat reprezentanţii IJP Dolj pentru cugetliber.ro.

Iată mai jos imaginile și mesajul postat pe pagina de Facebook a Sindicatului Polițiștilor Dolj:

Azi 19.09.2018 în Craiova a mai fost ultragiat un polițist! Un fapt banal, cotidian în cel mai periculos oraș din România. În timp de domnul procuror Marin Rogoveanu făurește dosare penale pe bandă rulantă polițiștilor din I.P.J. Dolj , ca la mină, polițiștii din Craiova sunt ultragiați pentru că doamna legată la ochișori cu balanța în mână nu este doar oarbă, este mută și surdă când vine vorba de polițiști ! Doamna ministru Carmen Dan dormiți liniștită?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here