tce ploiesti deszapezire ninsoare troleibuz tramvaie blocate
Un troleibuz TCE s-a defectat vineri dimineaţă, într-un moment în care Ploieştiul era copleşit de ninsoare, în intersecţia dintre Şoseaua Vestului şi strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, blocând şi liniile de tramvai. La scurt timp de la acest incident, a venit un alt blocaj, de data asta cauzat de un tramvai.

Un cititor “Ziarul Indomod” ne-a trimis o fotografie surprinsă în intersecţia Şoselei Vestului cu Gheorghe Grigore Cantacuzino, în care se vede că un troleibuz al TCE Ploieşti a rămas blocat în centrul intersecţiei, în timp ce mai multe tramvaie care circulau spre Gara de Vest s-au oprit în dreptul refugiului.

VIDEO – Trafic de coşmar în această dimineaţă în Ploieşti. Ce spun autorităţile despre numărul de utilaje de deszăpezire

Directorul firmei de transport public a municipalităţii, Alexandri Nicolae, a explicat că troleibuzul s-a defectat fix în dreptul căii de rulare, împiedicând şi înaintarea tramvaielor. Troleul a fost în cele din urmă tractat de către un utilaj al societăţii. “Un troleibuz care s-a defectat a creat un blocaj, însă am reuşit să îl tractăm repede. În această dimineaţă am mai întâmpinat probleme, din cauza condiţiilor de drum”, a transmis directorul TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae.

La scurt timp după primul incident, în aceeaşi zonă din vestul Ploieştiului a apărut o nouă problemă, de data asta după ce un tramvai a rămas “în pană”, după ce apucase să pătrundă în intersecţie, pe sensul dinspre Gara de Vest spre Spitalul Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here