Adela Popescu nu a vrut frig de Crăciun!

Adela Popescu a hotărât să petreacă sărbătorile de iarnă numai cu soțul și cu fiul ei. În Ajun de Crăciun, cei trei și-au luat zborul spre Dubai, prima escală în drum spre Mauritius.

În urmă cu doi ani, Adela își anunța familia că este însărcinată la masa de Crăciun, organizată în vila în care locuiește cu soțul ei, Radu Vâlcan. Acum un an, clanul se reunea pentru Crăciun, de data aceasta în satul natal al Adelei, la Șușani, în județul Vâlcea.
Pentru sărbătorile de iarnă de anul acesta, Adela a ales o destinație exotică, pentru prima vacanță foarte departe de casă a micuțului Alexandru. În vară, Adela și Radu Vâlcan și-au făcut vacanța împreună cu fiul lor în insula grecească Naxos.

Citește și Care sunt cele mai aşteptate filme ale anului 2018

Adela și Radu au două săptămâni de vacanță, pe care și-au dorit mult să le petreacă la soare. Au ezitat mult între destinații, primul criteriu fiind siguranța micuțului Alexandru. Acesta este și motivul pentru care au renunțat la un moment dat la biletele gata cumpărate pentru Zanzibar. Mai mulți medici i-au spus că aceasta nu este o destinație sigură pentru un copil atât de mic.

Până la urmă, câștigătoare a ieșit insula Maurtius, cu o escală mai lungă la Dubai, pentru aclimatizare.

”Dubai cam cinci zile pentru aclimatizare. Apoi o destinație fără schimbare de fus orar, cum este din păcate în Thailanda sau Vietnam. Sunt șase ore în plus, destul de greu de «digerat», cred, de Alexandru. Pe de altă parte, în Thailanda urmează să plece Radu la filmări pentru Insula iubirii, deci merita și el o destinație care să nu-i amintească de ispite. Mai era o variantă bună Seychelles, dar am fost deja, așa că Mauritius pare în acest moment cea mai bună alegere. Șase ore de zbor din Dubai și doar două diferență de fus orar”, a explicat Adela pe blogul personal.
În Ajun de Crăciun, Adela, Radu și Alexandru și-au luat zborul spre Dubai. Vedeta a publicat pe contul personal de Facebook o imagine de la plecare.

Citește și James Franco a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie: Pentru ce rol a fost recompensat actorul

sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here