Unul dintre tramvaiele istorice ale Ploieștiului ar putea fi transformat într-o cafenea în Parcul Municipal Vest. Inițial, atât acest tramvai, cât și altele, urmau să fie casat, dar forumul Trans Ploiești a tras un semnal de alarmă în acest sens. În urma unor discuții avute cu primarul Adrian Dobre, s-a decis recuperarea tramvaiului.

“Am reușit!

După discuțiile cu primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, acesta a precizat că atât tramvaiul Lohner, cât și o drezină vor reintra în parcul TCE Ploiești.

Ca proiect, cuplul Lohner va fi cosmetizat și plasat în Parcul Municipal Vest, unde cel mai probabil va fi transformat în cafenea.

Acestea au fost licitate pentru valorificare, astfel că TCE a trebuit să le recupereze de la compania ce a câștigat licitația.

L-am rugat pe primar să ia măsurile necesare salvării tramvaiului V3A-97M-Faur #051, întrucât acesta reprezintă o parte din istoria transportului public electric din Ploiești.

Aș dori să mulțumesc pe această cale tuturor celor care ne-au sprijinit în această campanie. Aceasta continuă până când și V3A-ul va fi salvat.

Cătălin Constantin
Fondator TP”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Trans Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here