Update:

Reprezentanții McDonalds spun că în urma verificărilor efectuate imediat reclamării incidentului, nu au identificat alte situații de genul celei semnalate și nici alte aspecte sau  elemente care să poată justifica incidentul.

Iată mai jos punctul de vedere emis de McDonalds:

Ne exprimam regretul  pentru  incidentul relatat  si  va asiguram  ca principala noastra preocupare este legata de siguranta alimentara, responsabilitate pe care ne-o asumam zi de zi din respect pentru toti cei care ne calca pragul in restaurantele din intreaga țara. Vrem sa va asiguram si pe dumneavoastra si pe cititorii dumneavoastra ca, impreuna cu partenerii noștri, verificam ca sunt respectate in permanenta standarde inalte de calitate si siguranța alimentara pentru produsele noastre.  In urma verificarilor  efectuate  imediat reclamarii incidentului,  nu  am  identificat alte situatii de genul celei semnalate  si  nici  alte  aspecte sau  elemente care  sa  poata justifica  incidentul.  Totodata, conform procedurilor noastre interne,  am informat furnizorul in urma sesizarii si i-am solicitat sa verifice lotul si procedurile sale de productie.

McDonald’s in Romania este lider al industriei si reper in intregul sector alimentar (si nu numai) cu privire la normele de curatenie, calitate, servire pe care le-a implementat in restaurantele sale si pe care le aplica cu rezultate recunoscute inclusiv la nivel global. In cei 22 de ani de cand activam in piata din Romania, am fost cei care care au setat o buna parte din standardele industriei. Ne ghidam dupa bunele practici internationale, rezultate ca urmare a unei experiente globale, de peste 60 de ani. Capacitatea furnizorilor McDonald’s de a distribui produse sigure si de o calitate care se ridica constant la nivelul standardelor noastre, precum si respectarea tuturor legilor si regulamentelor existente sunt de o importanta majora pentru asigurarea succesului continuu al sistemului McDonald’s.

Sandvisul Bacon ClubHouse de la McDonald’s include un mix de salata achizitionat de la furnizorul nostru aprobat la nivel european, Eisberg Romania.

In vedere asigurarii unei  calitati ridicate,  pentru a preintampina  eventuale incidente  nedorite, la furnizor, pe langa controlul materiei prime efectuat de personalul avizat, exista persoane care verifica salatele inainte de a fi taiate si pregatite pentru livrarea in restaurantele noastre. De asemenea, lucratorii implicati in controlul/supracontrolul materiei prime  sunt instruiti in ceea ce priveste atentia acordata verificarii produselor si  reinstruti  periodic.

Dorim sa va asiguram pe aceasta cale ca, impreuna cu furnizorii nostri, verificam ca sunt respectate in permanenta standarde inalte de calitate pentru produsele noastre. In acest sens, va invitam sa va convingeti de interesul nostru pentru respectarea regulilor stricte cu privire la igiena, calitatea si gustul unic al produselor McDonald’s printr-o vizita in oricare dintre cele 71 de restaurante din tara.

Știre inițială:

Un cetățean a postat pe Facebook o imagine cu un sandwich pe care circulă o insectă ce pare a fi un miriapod.

Ploieșteanul susține că a cumpărat sandwich-ul de la McDonalds Nod din Ploiești, comanda fiind solicitată la pachet și a observat insecta în mașină.

Reporterii ziarului nostru au solicitat un punct de vedere din partea fast-food-ului pe care îl vom publica în măsura în care acesta va fi emis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here