fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

FOTO. UPDATE. Poliția a deschis dosar penal. Zeci de persoane evacuate din Universitatea Petrol-Gaze din cauza unui miros iritant

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE. Poliția Prahova informează: „Referitor la incidentul care a avut loc azi la o universitate din Ploiești, ne-am sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase urmând a se stabili circumstanțele și situația de fapt și de drept”

UPDATE. Conform măsurătorilor nu s-au identificat gaze sau alte substanțe periculoase. Măsurătorile s-au oprit. Încăperea a fost aerisită și din acest motiv este posibil ca aparatul să nu fi detectat substanța în cauză.

- Reclamă -

UPDATE. Un băiat și o fată vor fi transportați la spital, întrucât prezentau simptome de greață, vărsături și pierderi de cunoștință. Alte zece persoane au amețeli.

UPDATE. ISU Prahova anunță că 12 persoane vor fi evaluate medical.

UPDATE. La fața locului se va deplasa o autospecială CBRN de la ISU Ciolpani. Autospeciala de cercetare CBRN este destinată intervenției în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice și radiologice și pentru decontaminarea personalului de intervenție și a celui afectat.

- Reclamă -

ȘTIREA INIȚIALĂ. Cincizeci de persoane au fost evacuate preventiv din Universitatea Petrol-Gaze Ploiești din cauza unui miros iritant care se simte la etajul 4 al corpului I! De asemenea, un apel la 112 a anunțat că o tânără are palpitații.

S-au luat măsuri pentru a se aerisi încăperea în care se simte mirosul iritant. La fața locului s-au deplasat echipaje de intervenție ale ISU Prahova, o ambulanță SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și grupa operativă.

Vom reveni cu detalii!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Vom avea alegeri comasate în iunie. Ce au decis liderii coaliției

În urmă cu puțin timp, liderii PSD și PNL au făcut o declarație comună prin care anunță comasarea alegerilor...
spot_img
Sari la conținut