Update:

Primarul Adrian Dobre a informat că a trimis autoritățile competente pentru a preleva probe.

“Am trimis RASP și Apa Nova. Au prelevat probe cu laboratorul mobil. Aștept rezultatele oficiale”, a declarat Adrian Dobre pentru ziarul Incomod.

Știre inițială:

Apa care curge la robinetele de pe strada Crișan este galbenă, de două zile! Un cititor ne-a trimis o fotografie cu apa care a curs ieri și astăzi, 20 februarie (foto sus), în locuințe.

Potrivit primarului Adrian Dobre, este vorba despre o avarie apărută la o conductă, la ora actuală fiind efectuate lucrări de remediere. Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice, Raul Petrescu, de asemenea a precizat că sunt afectate 178 de apartamente.

Municipalitatea a emis un comunicat de presă pe această temă:

Primăria Municpiului Ploiești informează cetățenii că, operatorul, S.C. Veolia Energie Prahova, întrerupe furnizarea agentului termic, astăzi, până la ora 16.00, pe strada Crișan, în vederea executării unor lucrări de remediere a avariei la conducta de agent termic primar, în zona blocului nr. 139 A.

Astfel, de această sistare temporară a furnizarii agentului termic vor fi afectate 178 de apartamente, care sunt racordate la PT 8 – 23 August, MT Voința, bloc 4A-4J de pe strada Crișan.

Municipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here