Pasajul pietonal “Take Ionescu” (Omnia), din Centrul Civic al Ploieștiului, este modernizat. Primăria municipiului Ploiești a finalizat lucrările de reparații desfășurate la acest pasaj subteran, care face legătura între cele două trotuare ale Bulevardului Republicii, o zonă de acces pietonală utilizată frecvent de cetățeni.

De ani de zile, acest pasaj pietonal nu a beneficiat de nicio lucrare de reparații, fapt ce a condus la degradarea treptată a aspectului său spre nemulțumirea ploieștenilor.

Începând cu luna august 2021, s-a dispus demararea lucrărilor de reparații la nivelul acestui pasaj subteran pietonal, printr-o finanțare, prin sponsorizare, realizată de către S.C. Veroskip Trading SRL, executantul acestor lucrări fiind S.C. Art Fm Office Concept SRL.

Începând din această săptămână, ploieștenii pot circula fără restricții prin pasajul “Take Ionescu”. Obiectiv important din infrastructura stradală a Centrului Civic al Ploieștiului, acesta a beneficiat de ample lucrări de finisare și igienizare, la nivelul scărilor, pereților, pavajului și tavanului. De asemenea s-au instalat un sistem modern de iluminat și coșuri de gunoi, iar pe latura dinspre Palatul Culturii acum există o rampă de acces destinată cărucioarelor pentru bagaj.

Vreau să îi asigur pe ploieșteni că, împreună cu echipa administrației locale, căutăm zilnic soluții viabile și legale pentru a remedia problemele înregistrate la capitolul gospodărirea orașului. Am promis ploieștenilor întoarcerea la normalitate și respectăm acest angajament. Modernizarea pasajului pietonal “Take Ionescu” este unul dintre obiectivele îndeplinite și sper ca ploieștenii să aprecieze și să respecte noile investiții derulate la nivelul orașului.
Mergem mai departe cu dorința de a rezolva, treptat, cât mai multe dintre situațiile problematice ale municipiului Ploiești și, pe această cale, doresc să le mulțumesc, din nou, cetățenilor pentru înțelegere și implicare, în tot acest timp” a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here