Situație tensionată în Ploiești! Zeci de persoane de etnie rromă s-au strâns de mai bine de 4 ore în oraș, de unde au lansat o serie de amenințări la adresa unor persoane din Valea Călugărească.

Se pare că totul ar fi pornit în urma unor postări pe rețelele de socializare ale membrilor unor familii  din Valea Călugărească adresate unor persoane cunoscute ca făcând pare din lumea interlopă  din Ploiești. Aceștia au lansat mai multe amenințări și jigniri la adresa celor din Ploiești, iar cei din urmă au răspuns provocărilor prin mai multe live-uri făcute pe Facebook la Sala Sporturilor, susținând că îi așteaptă să pună în practică amenințările despre care vorbeau în postările respective.

Astfel, zeci de persoane din lumea interlopă ploieșteană s-au strâns de mai bine de 4 ore și îi așteaptă pe cei care i-au provocat.

În tot acest timp se pare că Poliția Prahova nu a luat atitudine pentru a stopa tensiunile care ar putea degenera într-un amplu conflict, dovadă fiind faptul că familiile celor implicați se tot adună pe străzile din Ploiești, dar în niciuna dintre imaginile postate pe Facebook nu se vede vreun reprezentant al forțelor de ordine.

 

5 COMENTARII

  1. Crezi ca noi cetatenii dorim sa platim Politia sa pazeasca tiganii care se ameninta intre ei? Nu, prefer sa asigure un climat sigur in alte zone. Eu daca ma amenint cu cineva, crezi ca vin sa ma pazeasca?

  2. Meliția este pe mână cu ei şi…gândeşti strâmb.Trebuia să-i împrăştie rapid, iar dacă vrei să-ți dai ,, asemenea întâlniri ” şi să ,, nu te păzească Meliția ” o faci pe coclauri, prin păduri , uzine demolate / dezafectate ş.a.m.d.Nu în centrul unui oraş care se vrea reşedință de județ , în primele 10 din țară. Probabil tu te crezi ( vrei să trăieşti precum ) în Belfast / Dublin ori prin Rwanda,Somalia, R.D.Congo,Mexic,Columbia sau Brazilia. Gândeşte-te că în asemenea ,, încăierare ” poți fi prins ca si trecător ( cetățean obişnuit, normal ) alături de familia ta.Şi atunci ,,se vor mira” tembel Creaturile astea’ Monstruoase din instituțiile statului român CRIMINAL MAFIOT , că va apărea la un moment dat vreu Mad Max sau The Pubisher şi o să dea iama inclusiv în ei.Prea o strângeți în c.rrr cu infractorii-interlopii,inclusiv cu ăia la costum. ( aşa zise ,, gulere albe ” ) în uniformă sau în robă…

  3. Latrăi… Daca erau seriosi nu stateau la sala sporturilor unde îi poate pazi poliția… Vrei sa te razbuni te urci la masina si te duci la Valea calugareasca si te rafuiesti cu dusmanul….
    Ham ham si atât….. Asteapta sa vina aia de acolo sa se bată…. Pai pana iau aia IRTA sa vina…îi prinde controlul… Ham ham

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here