A fost o dată ca niciodată o ședință de Consiliu Local. Cam vineri 22 iulie și cam pe la prânz. Când mexicanii și grecii își fac siesta, numai noi românii muncim. Și se vorbea așa duios și monoton la un moment dat că persoana din fotografia de mai sus n-a rezistat. Și și-a dat întâlnire cu Moș Ene. Sau nu. Poate plictisită de atâtea discuții sterile, doamna Nicoleta Crăciunoiu, directorul Direcției Economice din Primăria Ploiești, a hotărât să facă un pic de zen. Să-l regăsească pe Budha printre atâta birocrație. De ce nu, iluminarea vine și din maldărele de hârtii nu numai retras într-o peșteră pe vârf de munte.

Gurile rele susțin că doamna cugeta și calcula bugetele instituțiilor Primăriei Ploiești. Cu atât mai bine, cu așa capacități s-ar putea înscrie la șah. Sau ca să fim în ton, la GO. Nu Pokemon GO, celălalt GO.

Una peste alta, afară e cald, lumea se gândește la vacanțe, la mare, la soare. Ceea ce e nasol e că te visezi pe un șezlong pus pe un nisip fin și alb, în față valurile îți cântă o simfonie, tocmai ai comandat un cocktail cu cinci umbreluțe și o dată îi auzi vocea consilierului Botez (președintele de ședință al CL Ploiești-nr): ”Domnilor, puțină atenție!”. Păi nu sari speriat din somn de nici nu mai știi unde te afli?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here