Continuă problemele pentru Rosal. După ce primarul Dobre a atacat astăzi societatea de salubritate, iată că și viceprimarul Ganea a descoperit alte nereguli care arată că Rosal nu își respectă contractul.

CITEȘTE și VIDEO. Adrian Dobre, atac la adresa Rosal: cum pierde municipalitatea bani, pentru că Rosal nu respectă contractul cu ADI Deșeuri

Potrivit republikanews.ro, viceprimarul Cristian Ganea a luat astăzi atitudine după ce a trecut prin zona pârâului Dâmbu, la ieșirea din Ploiești spre Bucov.

Dâmbu arată mai degrabă a groapă de gunoi, decât a pârâu.

Sursa foto: republikanews.ro

În Caietul de Sarcini pentru contractul CCP (curățenie căi publice) cu Ploieștiul, Rosal este obligat să curețe albia pârâului Dâmbu.

Vă reamintim că în Ploiești Rosal intervine în baza a două contracte. Unul din contracte este încheiat cu ADI Deșeuri și, în baza acestuia, operatorul de salubritate colectează deșeurile de la platformele de colectare din 36 de localități din Prahova, inclusiv din Ploiești, dar și din zona adiacentă platformelor. Monitorizarea serviciilor prestate de Rosal în baza acestui contract este realizată de către ADI Deșeuri. Cel de-al doilea contract este încheiat direct cu municipalitatea, iar primăria alocă în baza acestui contract trei milioane de lei lunar pentru curățenia căilor publice. Prestarea serviciilor din contractul pentru CCP (curățenie căi publice) este monitorizată de Regia Autonomă de Servicii Publice (RASP) Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here