fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

FOTO+VIDEO – Festivalul Cașcavelei a început la Valea Doftanei cu dezvelirea bustului Regelui Ferdinand

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județan Prahova, Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, precum și senatorul prahovean Teodor Meleșcanu, au fost prezenți la unul dintre cele mai importante evenimente desfășurate în Valea Doftanei.

În anul Centenarului, primarul comunei a ținut să marcheze evenimentul prin dezvelirea bustului Regelui Ferdinand I.Monumentul se află în fața vechii primării din comună, proaspăt renovată. Edilul comunei a precizat că nu este întâmplător acest bust aici, mai ales că în perioada următoare alte clărdiri autentice din zonă vor fi renovate pentru amenajarea unui Centru Vechi în comună.

- Reclamă -

Imediat după dezvelirea bustului, invitații speciali au mers printre oamenii care se bucură de cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Cașcavelei. Aceștia au gustat din produsele tradiționale regăsite la festival și s-au prins în hora din fața scenei unde timp de 3 zile muzica de bună calitate a răsunat constant.

Imagini de la debutul festivalului

- Reclamă -

sursa: republikanews.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img