fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

FOTO&VIDEO| Ziua Unirii sărbătorită la Ploiești. Hora oficialităților locale

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

La 24 ianuarie este sărbătorită în întreaga ţară Ziua Unirii Principatelor Române. În acest an se împlinesc 161 de ani de la unirea Moldovei cu Ţara Românească sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

 

- Reclamă -
Autoritățile locale din Ploiești au sărbătorit și în acest an în trei locații diferite, la Colegiul Național A.I Cuza, în fața Primăriei Ploiești și la Muzeul Județean de Istorie Prahova.

Astfel, politicienii, alături de peste 100 de ploieșteni, și-au dat întâlnire la cele trei busturi ale lui Alexandru Ioan Cuza, unde au fost depuse flori. La finalul ceremonialului, cei prezenți s-au prins în deja tradiționala „horă a unirii”.

 

Printre autoritățile prezente s-au enumerat primarul Adrian Dobre, viceprimarii Cristian Ganea și George Pană, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, și reprezentanți ai Consiliului Local Ploiești și ai Consiliului Județean Prahova. De altfel, în horă s-au prins și reprezentanți ai Parlamentului României, deputații Cătălina Bozianu, Grațiela Gavrilescu, Laura Moagher, Răzvan Ursu, Rodica Paraschiv, Dragoș Zisopol și senatorul Radu Oprea.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img