Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat astăzi la sediul Parchetului General pentru a depune noi documente. Acesta le-a spus jurnaliștilor că nimeni nu trebuie condamnat pe probe false, făcând trimitere la dosarul care îl vizează.

„Indiferent de culoare, etnie, religie sau opțiune politică, nu trebuie să fii condamnat pe niște probe false și ceea ce s-a întâmplat la Ploiești, cred că a oripilat o țară întreagă. Sunt mai multe declarații care să susțină ceea ce am afirmat public despre cei patru procurori pe care i-am enumerat în plângerea depusă.”, a spus Vlad Cosma.

Sora acestuia, Andreea Cosma, a comentat cererea de extrădare în cazul lui Sebastian Ghiță, susținând că imaginea României a fost compromisă.

„Imaginea României a fost compromisă. Să faci o cerere de extrădare la adresa unui cetățean român, bazată pe niște documente false (…) România s-a compromis ca imagine internațională. Nu poți face această cerere de arestare, aducând în fața judecătorilor niște probe false”, a spus Andreea Cosma.

Sursa: www.stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. Normal ca a fost compromisa imaginea Romaniei dar de imaginea voastra de ciorditori, vad ca semanati grozav de bine cu cei care dau cu jula prin magazinele din vestul europei si la caracter dar si la culoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here