fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

„Frizer la domiciliu”, furat de unul din clienții săi. Cum s-a dat hoțul de gol

Citește Și

- Reclamă -

Un frizer din Tomșani, care își desfășura activitatea la domiciliu, a reclamat la poliție faptul că i-au dispărut 200 de lei din casă. Ulterior, polițiștii au descoperit că cele două bancnote de câte 100 lei fuseseră luate de unul din clienți, care le-a și folosit în imediata apropiere a locuinței, la un magazin din sat.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Prahova:

La data de 10.02.2015, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Tomşani au fost sesizați de către un bărbat, din satul Măgula, cu privire la faptul că i-ar fi fost sustrasă din locuință suma de 200 lei.
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul desfășoară ocazional, la domiciliu, activități de frizerie, astfel că în ziua curentă, în jurul orei 11.00, mai mulți bărbați din localitate ar fi venit la acesta pentru a se tunde. În jurul orei 12.50,  când aceștia au părăsit locuința, bărbatul a observat lipsa a două bancnote a câte 100 lei, ce se aflau pe o etajeră a unei vitrine din încăperea în care acesta desfășoară activitatea de frizerie.
Fiind efectuate cercetări  a rezultat că persoana bănuită de comiterea faptei este unul dintre bărbații care fuseseră la partea vătămată pentru a se tunde. Ulterior, acesta ar fi mers la un magazin alimentar din zona locuinței sale, unde a făcut mai multe cumpărături, achitând cu două bancnote a căte 100 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de furt.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut