fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Funcționarii publici ies în stradă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

protesc functionari - Ziarul INCOMODAngajaţii din administraţia locală ies în stradă pentru a-şi striga nemulţumirile. Două mii de funcţionari publici sunt aşteptaţi să protesteze astăzi în faţa Guvernului.

Aceştia cer majorarea cu zece la sută a fondului de salarii destinat administraţiilor locale, înlăturarea diferenţelor apărute în salarizarea funcţionarilor care ocupă funcţii publice de acelaşi nivel şi acordarea sporului de 75% pentru orele lucrate în zilele nelucrătoare.

- Reclamă -

Acţiunea este organizată de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţia Locală şi susţinută de 75.000 membri de sindicat la nivel naţional.

Protestul de astăzi este al doilea în mai puţin de o lună şi va avea loc în Piaţa Victoriei, între orele 11-13. Sindicaliştii anunţă că dacă revendicările lor nu vor fi rezolvate vor declanşa luna viitoare greva generală în administraţia publică locală. 

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut