Foto cu caracter ilustrativ

Furturi pe bandă rulantă în Prahova! Polițiștii efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și tentativă de furt calificat, după ce mai multe locuințe de pe raza județului au fost sparte în ultimele trei zile.

Oamenii legii au fost sesizați noaptea trecută de către doi locuitori ai orașului Urlați, după ce au constatat faptul că locuințele lor au fost sparte și, totodată, mai multe bunuri au dispărut. În cazul primului furt, hoții au pătruns în holul unui imobil de unde au sustras o geantă în care era un portofel cu o sumă de bani, dar și mai multe documente. Cel de-al doilea furt a avut loc în apropiere, la un vecin, într-o anexă gospodărească. De acolo, hoții au luat un aparat de sudură și niște cârnați.

Citește și: Aproape 10.000 de euro, furați dintr-o locuință din Prahova

În aceeași localitate, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, mai multe persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-un imobil nelocuit. Reclamantul a declarat polițiștilor faptul că hoții au răvășit prin lucrurile sale, însă nu au furat bunuri.

Cu o noapte înainte, între 29 și 30 ianuarie, alte patru furturi au fost înregistrate în localitățile Boldești, Lipănești și Pleașa. Potrivit polițiștilor, se pare că hoții au folosit același mod de operare, dintr-un imobil și o anexă gospodărească fiind sustrase mai multe bunuri, precum articole vestimentare, bani, dar și alimente.

Citește și: Furt de peste 20.000 de mii de euro într-o comună din Prahova

Până în acest moment, autorii faptelor nu au fost identificați de polițiști, însă există un cerc de suspecți, lucrătorii din cadrul Poliției Prahova efectuând cercetări sub aspectul infracțiunilor de furt, furt calificat și tentativă de furt calificat.

Citește și: Aproape 100 de litri de motorină, furați dintr-un autobuz pe timpul nopții

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here