firea b1 ro

Primarul Capitalei Gabriela Firea a reiterat că nu îi este teamă că ar putea fi exclusă din PSD pentru că doar a afirmat că partidul aflat la guvernare trebuie să îşi ducă la capăt angajamentele faţă de cetăţeni, în paralel cu lupta împotriva abuzurilor.

„Dacă pentru delict de opinie poţi fi exclus din PSD, mi-oi duce crucea, dar sper să nu se întâmple aşa ceva”, a spus Firea luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent al PSD.

Întrebată de jurnalişti, înainte de a intra în sala de şedinţe, dacă se teme de o posibilă excludere din partid sau că ar putea fi chiar demisă din funcţiile de conducere pe care le ocupă în cadrul PSD, Gabriela Firea a spus că dacă este vorba de „delict de opinie”, atunci va suporta consecinţele, dar speră să nu se întâmple asta.

„Dacă pentru delict de opinie poţi fi exclus din PSD, mi-oi duce crucea, dar sper să nu se întâmple aşa ceva şi eu apreciez faptul că toţi colegii mei au considerat că nu se pune problema ca eu să fiu exclusă. Eu nu am făcut altceva decât să afirm, poate în anumite situaţii puţin pe o tonalitate mai ridicată sau pătimaşă, dar aşa trebuie să fie politicienii în slujba cetăţenilor, faptul că în paralel cu această luptă extrem de corectă împotriva abuzurilor care s-au petrecut în anii anteriori şi a imixtiunii în actul de justiţie, trebuie să ne ducem la îndeplinirile angajamentele faţă de cetăţeni”, a declarat luni în Parlament Gabriela Firea, înaintea şedinţei Biroului Permanent al PSD.

Sursa: www.stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here