firea b1 ro

firea b1 roSenatoarea PSD, Gabriela Firea, a declarat înainte de a intra în biroul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că i s-a spart biroul de la Senat.

Senatoarea Gabriela Firea a dezvăluit jurnaliştilor prezenţi în faţa biroului preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că i s-a spart biroul din Senat. Aflat lângă ea, liderul grupului PSD, Ilie Sârbu, a părut că nu ştie despre acest incident. 

Firea a precizat că femeia de serviciu a constatat, vineri dimineaţa, că, în noaptea de joi spre vineri, geamul de la uşa biroului a fost spart, uşa fiind închisă, dar că ea a aflat despre acest lucru doar luni după-amiaza şi că va fi sesizată Poliţia, aşteptând însă să vadă şi filmarea.

“Doamna de serviciu a găsit acest geam de la uşa de birou spart, vineri dimineaţa. Am solicitat imaginile pentru a vedea cine a intrat, după terminarea programului, la grupul nostru şi vom afla în acel moment cine a fost, cine a intrat sau a dorit să dacă acest lucru şi dacă poartă şi un mesaj sau este doar un incident banal. Sper să fie o întâmplare şi nu altceva”, a spus Firea.

Ea a adăugat că din relatările colegilor parlamentari rezultă că nu a mai existat un astfel de incident în Senat.

“Nu pot să nu-mi pun un semn de întrebare de ce tocmai biroul meu. Sunt curioasă cine a făcut acest lucru”, a afirmat Firea.

Întrebată dacă în birou existau şi documente de la comisia care anchetează cazul Nana, Firea a răspuns că da, dar că nu vrea să facă speculaţii şi nu poate fi spus acum că ar exista o legătură directă între incident şi audierile de la Parchet în această speţă.

Sursa: www.gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here