Membrii galeriei Petrolul Ploiești au reușit să marcheze încă o filă memorabilă în istoria fotbalului românesc! Stadionul Ilie Oană a fost luat cu asalt de cântece, urlete, lacrimi și sentimente pline de pasiune și bucurie.

Sâmbătă, 24 iunuie 2017, s-a disputat partida de fotbal între Petrolul Ploiești și Dentas Tărtășești, care s-a finalizat cu scorul de 2-2. Petrolul a promovat în seria C după ce a învins în tur cu 3-0. Aproximativ 15.000 de oameni au fost martorii unui eveniment cu care ne putem mândri în Europa. Atmosfera, emoțiile și ce au simțit ploieștenii la acest eveniment inegalabil sunt imposibil de descris în cuvinte. Stadionul a tremurat la propriu pe toată durata evenimentului. Suporteri de toate vârstele cu lacrimi de bucurie cântau și trăiau intens fiecare moment.

Pentru realizarea acestui spectacol senzațional a fost nevoie de implicare nu doar de prezență și cântat sloganuri. Foarte mulți au contribuit material, și-au luat liber de la muncă, s-au învoit de la școală, și-au rupt din timpul alocat familiei. Un număr considerabil au renunțat la job-urile pe care le aveau în străinătate pentru a fi prezenți la coregrafie. Este important de subliniat că s-au depus eforturi foarte mari pentru rezultatul obținut.

În imaginile de mai jos puteți observa că pentru galerie este mai mult decât pasiune, onoare și mândrie, este un stil de viață, o tradiție, o datorie. Indiferent în ce ligă se joacă, de adversar, dacă se pierde sau se câștigă ei vor fi mereu acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here