Inquam Photos / George Calin
ANPC a susținut astăzi o conferință de presă în care s-a dezbătut situația din prezent a companiei Blue Air și cum aceasta dorește să se retragă de pe piață.

În timpul conferinței susținute de Horia Miron Constantinescu, președintele ANPC și Paul Silviu Anghel, directorul Direcției Generale Control, s-a dezbătut faptul că Blue Air dorește să iasă de pe piață de mult timp, însă amână ridicarea procesului verbal și plătirea despăgubirilor consumatorilor, dar și a proprilor angajați.

„Blue Air de mult lua în calcul ieşirea de pe piaţă. Conform deciziei ANPC, ei trebuie să dea banii înapoi consumatorilor şi să le plătească despăgubiri în termen de 10 zile de la primirea procesului verbal, însă trag de timp. Nu au venit să îl ridice, aşa cum era normal. Noi am trimis procesul verbal prin poştă, cu confirmare de primire, iar acum aşteptăm să se întoarcă refuzul de primire. Următorul pas este să afişăm pe geam decizia de amendă. În mod normal, dacă ştii că eşti nevinovat, vii să ridici procesul verbal şi îl conteşti în instanţă, dar dacă nici măcar nu vii să-l ridici, aceasta arată că vrei să tragi de timp. Că poate între timp mai anunţi nişte curse pe care le anulezi în ultimul moment”, a precizat președintele ANPC.

Vezi mai jos galerie foto cu imagini din timpul conferinței (sursă foto: Inquam Photos / George Calin) :

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here