Poliţiştii de la Transporturi, cu suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliţia Română au identificat o persoană bănuită de contrabandă cu motorină. În urma unei percheziții domiciliare, au fost confiscate aproximativ 4 tone de produs petrolier.

La data de 15 septembrie 2017, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi au efectuat o percheziție pe raza orașului Murfatlar, județul Constanța, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani. Aici au găsit mai multe recipiente din tablă și plastic, încărcate cu produs petrolier cu miros specific de țiței și motorină, care erau deţinute fără documente de provenienţă.

Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de motorină, evaluată la peste 13.000 de lei, precum şi sumele de 18.950 de lei, 605 euro şi 10 dolari americani.

De asemenea, la domiciliul persoanei în cauză au mai fost găsite 1563 de kilograme struguri, în valoare de 2.345 de lei, pentru care nu deţinea documente legale. Cantitatea de struguri a fost confiscată, ulterior fiind predată unei societăţi comerciale de profil, în vederea valorificării.

Totodată, a fost identificată şi o autoutilitară folosită la transportul şi comercializarea cantităţii de struguri, aceasta fiind indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii constănţeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare şi tăinuire în formă continuată.

În acţiuni au fost angrenaţi şi poliţişti ai  Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here