Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș, judeţul Satu Mare, au depistat în trafic un autoturism Audi A6 Allroad ce figurează ca fiind furat din Germania.

Citește și Uber va arăta în avans prețul exact al curselor

Luni, 12 februarie 2018, în jurul orei 11.00, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș a oprit pentru control, în localitatea Negrești Oaș, un autoturism marca Audi A6 Allroad. Mașina era condusă de Cristina O., în vârstă de 25 de ani, din județul Satu Mare.

Citește și Polițist bătut de un adolescent. Minorul a distrus autospeciala Poliției cu o scândură

La controlul documentelor, în urma verificărilor efectuate, lucrătorii noștri au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Germania.

Mașina, în valoare de aproximativ 115.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul SPF Negrești Oaș până la finalizarea cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Citește și INTERVIU – Vasile Pavel, actorul din filmul “Soldații. Poveste din Ferentari”: “Am aflat că joc rolul unui gay abia după ce am semnat contractul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here