Strada Văleni
Un cititor a sesizat faptul că miercuri, 4 iulie 2018, o autoutilitară ROSAL a colectat doar o parte din gunoiul de pe strada Văleni din Ploiești.

Ploieșteanul a povestit că a observat cum o autospecială de colectare a gunoiului a oprit în fața Tribunalului Ploiești de unde a încărcat gunoi, iar apoi a plecat trecând pe lângă saci de gunoi și pubelele care erau pe trotuare în fața curților. Totodată cititorul mai spune că speră ca primarul să ia măsuri.

“Am tot citit pe facebook despre gunoaie și problema gunoaielor. Astăzi, în jurul orei 18:30 ma aflam pe strada Văleni, în parcarea de peste drum de tribunal și am observat o mașină de la Rosal, cea din fotografie, care a încărcat gunoi din zona tribunalului și a plecat. Ajunsesem în parcare venind de la spital spre centru, pe drum am observat și am fotografiat mai multe gunoaie fiind surprins că deși am citit despre zona respectivă nimeni nu le-a adunat. Când am văzut mașina de gunoi chiar am fost curios să văd dacă adună gunoaiele pe lângă care trecusem, din păcate nu le-a adunat, a trecut pe lângă ele, chiar a plecat în grabă după ce a ridicat din zona tribunalului. S-au mișcat atât de repede încât am apucat să fac doar o singură poză cu mașina de gunoi. Până m-am dat jos din mașină și am ajuns la ieșirea din parcare, camionul deja trecea pe lângă primele gunoaie. V-am atașat și pozele cu gunoaiele pe care le-am observat, am mers pe jos în spre Spitalul Județean, în direcția în care a plecat mașina de gunoi, am vrut să văd dacă adună măcar de pe partea dreaptă a străzii. M-am oprit și am fotografiat primul tomberon pe care l-am văzut pe partea dreaptă și l-am fotografiat, din păcate nu l-au ridicat. M-am întors la mașină și am pornit tot spre spital sperând că voi găsi mașina de gunoi care întoarce și adună gunoaiele, însă mașina nu am mai găsit-o dar gunoiul din intersecție era tot acolo, am fotografiat și intersecția. Cred că este prima dată de când știu eu orașul ăsta când se confruntă cu așa ceva, sper ca domnul primar să citească articolele dumneavoastră și ia măsuri că ne facem de râsul lumii. O să vă trimit mai multe poze.”, ne-a scris ploieșteanul.

Iată mai jos imaginile trimise de cititor:

1 COMENTARIU

  1. Si noi putem sa platim serviciile ordinare tot ….. preferential . Atitea intelegeri scrise si mutuale intre administratie si furnizorii de servicii comunitare ca cetateanul platitor habar nu are de ele ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here