Un centru de colectare din Mihai Bravu pare că nu respectă nicio regulă privind siguranța la incendiu și alte norme din domeniu. 

E haos total în curtea firmei Alnes Recycling SRL – D, situată în cartierul Mihai Bravu, în vecinătatea rafinăriei Lukoil!

Deșeurile sunt depozitate de-a valma și pare că nu este respectată nici cea mai mică regulă, iar pericolul de incendiu este uriaș.

Fotografiile realizate la fața locului dezvăluie un adevărat dezastru! Paleții din lemn și materialele din plastic sunt amestecate cu deșeuri periculoase, precum cutii de vopsea sau uleiuri ușor inflamabile.

Interesant este faptul că, discutând cu oameni din zonă, am aflat că, în spatele acestei firme s-ar afla trei persoane, Nica, Buraga și un director care răspunde de emiterea autorizațiilor la instituțiile abilitate pentru protecția mediului. Asta ar justifica, în mare măsură, faptul că administratorii firmei nu țin cont de legislația în vigoare.

Reporterii Ziarului Incomod vor ancheta acest caz, urmând să publicăm detalii despre subiect.

Vă reaminim că, recent, s-au produs mai multe incendii din cauza nerespectării normelor.

Ultimul a avut loc pe 13 octombrie, la Pleașa, acolo unde a fost nevoie de constituirea unei grupe operative de 41 de pompieri pentru stingerea flăcărilor.

DETALII AICI: UPDATE: VIDEO – Incendiu în comuna Pleașa din Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here