Un angajat ROSAL, după ce a citit mai multe articole publicate în presa locală pe tema gunoaielor, ne-a trimis câteva imagini din incinta sediului din cartierul Bereasca din Ploiești.

Totodată, angajatul ROSAL spune că este deranjat de miros și de faptul că este forțat să muncească în asemenea condiții.

“Lucrez într-o mizerie de nedescris, de fiecare dată când trec prin zonă sunt forțat să inhalez aerul urât mirositor. Conducerea nu ia nicio măsură. Cei care trec prin zonă trebuie să suporte mirosul pentru că așa vrea conducerea. După cum se vede în poze există gunoi chiar și lângă materialul anti derapant care oricum nu cred că e normal să fie depozitat acolo. Sper să scrieți și despre problema mea și pot spune și a colegilor mei și să se sesizeze cineva, să se facă ceva. Nu este normal să lucrăm printre mormane de gunoi’, a povestit angajatul ROSAL.

Conform contractelor ADI și Delegare de gestiune curățenie căi publice Ploiești, firma ROSAL are obligația de a duce gunoiul și materialele la rampele de gunoi și la stațiile de sortare, în schimb angajatul ROSAL spune că depozitarea și sortarea se face în curtea firmei și apoi sunt cărate în afara sediului.

Reporterii ziarului Incomod au solicitat un punct de vedere din partea Gărzii de Mediu și Agenției pentru Protecția Mediului Prahova, iar acesta va fi publicat atunci când va fi emis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here