La data de 03 noiembrie 2018 procurorii DIICOT – S.T.  Galaţi au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților Anghel Constantin, Deceanu Aurelian Robert şi Lazăr Marian, pentru săvârşirea infracţiunilor de  trafic de droguri de risc în formă continuată.

La aceeaşi dată, s-a procedat la organizarea prinderii în flagrant a inculpatului Anghel Constantin, activitate urmată de efectuarea unui număr de 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi, unde au fost găsite şi ridicate peste 230 grame de cannabis, cântare electronice şi ambalaje utilizate la porţionarea cantităţilor de drog destinate traficului, precum şi sumele de 8.000 euro şi 830 de lei.

De asemenea, la data de 03 noiembrie 2018 au fost conduse, în vederea audierii,  la sediul DIICOT – S.T. Galaţi, un număr de 18 persoane implicate în activitatea de trafic ori procurare de droguri de risc pentru consumul propriu.

La data de 03 noiembrie 2018 Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Anghel Constantin, respectiv luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Deceanu Aurelian Robert şi Lazăr Marian, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi – Serviciul Antidrog.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galaţi.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here