Un nou scandal a izbucnit în cartierul Mimiu din Ploiești, duminică, 19 aprilie! Reprezentanții Poliției Prahova spun că intervin în urma unui apel la 112 care prin care s-a sesizat un conflict pe stradă. Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate în zonă.

Rromii aflați într-o curte sunt recalcitranți și aruncă cu diverse obiecte în forțele de ordine, printre care o găleată și un bidon. Vezi mai jos galerie foto trimisă de un reporter al ziarului Incomod aflat la fața locului.

Revenim cu detalii, rămâneți pe Incomod!

Reamintim că recent a mai fost un scandal între rromii din cartierul Mimiu, în urma căruia o mașină a fost incendiată, iar cei implicați au aruncat cu sticle incendiare.

5 COMENTARII

 1. […] Tot duminică seara, un scandal a izbucnit în cartierul Mimiu din Ploiești. Reprezentanții Poliției Prahova spun că intervin în urma unui apel la 112 care prin care s-a sesizat un conflict pe stradă. Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate în zonă. Rromii aflați într-o curte sunt recalcitranți și aruncă cu diverse obiecte în forțele de ordine, printre care o găleată și un bidon, relatează Ziarul Incomod. […]

 2. Cred ca autoritățile le-au dat prea multă libertate (vorbesc despre “rromi” – ȚIGANI) în contextul obligativității asigurării drepturilor omului. Pe vremea lui Ceaușescu nu aveau tupeu să cârâie nimic de frică să nu ajungă la CANAL. Acum, se pisa pe oricine inclusiv pe forțele de ordine, care ar trebui să aibă libertatea de a putea riposta mult mai dur. Istoria ne arată că civilizarea unor categorii de oameni nu se poate face cu vorba bună (sau din proprie conștiința) ci doar cu metode de constrângere. A se vedea nivelul de sancțiuni în toate statele civilizate atât din Europa cât și din Asia (de exemplu Singapore). Cred că nu ar avea nimeni ceva cu ei dacă și-ar vedea de treabă…

 3. Vai de mama lor de polițiști chiar le plâng de milă .Daca nici cu ordonanțe militare nu fac fata ….in rest Dzeu ii mai apară.
  Tovarăși jandarmi de ce nu dau cu gaze la astfel de intervenții că pe 10 august au dat de nu se mai saturau.Au terminat gazele ?
  Ai armata in strada cu pușca la parada .Cum se poate să îți evadeze unul din puscarie și cu atâția oamenii in strada sa nu îl prinzi nici în 48 h de ore .
  Asta e statul român ,la parade “rupem oasele dușmanilor ” și la acțiunii de genul asta abia facem fata ,regretabil .

 4. […] Tot duminică seara, un scandal a izbucnit în cartierul Mimiu din Ploiești. Reprezentanții Poliției Prahova spun că intervin în urma unui apel la 112 care prin care s-a sesizat un conflict pe stradă. Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate în zonă. Rromii aflați într-o curte sunt recalcitranți și aruncă cu diverse obiecte în forțele de ordine, printre care o găleată și un bidon, relatează Ziarul Incomod. […]

 5. […] Tot duminică seara, un scandal a izbucnit în cartierul Mimiu din Ploiești. Reprezentanții Poliției Prahova spun că intervin în urma unui apel la 112 care prin care s-a sesizat un conflict pe stradă. Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate în zonă. Rromii aflați într-o curte sunt recalcitranți și aruncă cu diverse obiecte în forțele de ordine, printre care o găleată și un bidon, relatează Ziarul Incomod. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here