fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

GALERIE FOTO. Un nou scandal în cartierul Mimiu din Ploiești, rromii aruncă cu obiecte în forțele de ordine

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un nou scandal a izbucnit în cartierul Mimiu din Ploiești, duminică, 19 aprilie! Reprezentanții Poliției Prahova spun că intervin în urma unui apel la 112 care prin care s-a sesizat un conflict pe stradă. Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate în zonă.

Rromii aflați într-o curte sunt recalcitranți și aruncă cu diverse obiecte în forțele de ordine, printre care o găleată și un bidon. Vezi mai jos galerie foto trimisă de un reporter al ziarului Incomod aflat la fața locului.

- Reclamă -

Revenim cu detalii, rămâneți pe Incomod!

Reamintim că recent a mai fost un scandal între rromii din cartierul Mimiu, în urma căruia o mașină a fost incendiată, iar cei implicați au aruncat cu sticle incendiare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

5 COMENTARII

  1. Cred ca autoritățile le-au dat prea multă libertate (vorbesc despre „rromi” – ȚIGANI) în contextul obligativității asigurării drepturilor omului. Pe vremea lui Ceaușescu nu aveau tupeu să cârâie nimic de frică să nu ajungă la CANAL. Acum, se pisa pe oricine inclusiv pe forțele de ordine, care ar trebui să aibă libertatea de a putea riposta mult mai dur. Istoria ne arată că civilizarea unor categorii de oameni nu se poate face cu vorba bună (sau din proprie conștiința) ci doar cu metode de constrângere. A se vedea nivelul de sancțiuni în toate statele civilizate atât din Europa cât și din Asia (de exemplu Singapore). Cred că nu ar avea nimeni ceva cu ei dacă și-ar vedea de treabă…

  2. Vai de mama lor de polițiști chiar le plâng de milă .Daca nici cu ordonanțe militare nu fac fata ….in rest Dzeu ii mai apară.
    Tovarăși jandarmi de ce nu dau cu gaze la astfel de intervenții că pe 10 august au dat de nu se mai saturau.Au terminat gazele ?
    Ai armata in strada cu pușca la parada .Cum se poate să îți evadeze unul din puscarie și cu atâția oamenii in strada sa nu îl prinzi nici în 48 h de ore .
    Asta e statul român ,la parade „rupem oasele dușmanilor ” și la acțiunii de genul asta abia facem fata ,regretabil .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut