Alexandru Răzvan, un tânăr pasionat de tot ce ţine în materie de tuning, a investit aproximativ 2000 de euro în bolidul său, un Audi A6.

Tânărul povestește că a achiziționat mașina colantată cu culoarea de bază Gloss Atomic Teal 3M, iar sub capotă sunt 400 de cai putere. Colantul este creația sa în colaborare cu o firmă specializată în design auto.

Răzvan se mândrește cu creația lui care a câștigat mai multe concursuri atât în România cât și peste hotare și a apărut pe mai multe pagini ale unor reviste de profil.

“Am participat la diferite concursuri în ţară şi afară. Maşina a apărut pe pagina oficială Gumbal3000, Worthersee Official , Worthersee Connection , Dub-0-five  şi multe alte pagini de Instagram. Ca premii, am obţinut : Best car of the show , best wheels , best colour , best power . Particip la evenimente pentru a ne distra cu prietenii, dar totodată pentru a ne împărtăşi fiecare ideile pentru modificarea maşinilor. Urmează anul acesta să particip la Worthersee2018 (este un eveniment în Austria, se ţine o singură dată pe an)”, a povestit tânărul.

Citește și GALERIE FOTO – Audi A6 Allroad furat din Germania, depistat de polițiști

Iată mai jos cum arată bolidul:

Citește aici interviul realizat de promotor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here