Echipa Petrolul Ploieşti a învins, duminică, 16 septembrie 2018, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, cu scorul de 2-0, echipa ASU Politehnica Timişoara, în etapa a VII-a a Ligii a doua. Golurile au fost marcate de Laurenţiu Marinescu ’90+2 şi Alexandru Tudor ’90+4.

În tribune, pe lângă victorie s-a sărbătorit și împlinirea a cinci ani de la înființarea Peluzei Latine. Suporterii peluzei au realizat o coregrafie deosebită care a făcut ca data de 16 septembrie 2018 să rămână marcată în istoria suporterilor.

Iată mai jos comunicatul emis de Peluza Latină și câteva imagini cu coregrafia:

“De curând s-au împlinit 5 ani de la înființarea Peluzei Latine, celebrată printr-o coregrafie care arată că Ploieştiul nu a cedat niciodată în fața oricărui adversar, ba din contră a provocat teamă şi frică celor care au încercat să suprime un oraş în care fenomenul ULTRAS e pus la mare preț.
Coregrafia a fost reprezentată de 4 cladiri simbolice ale oraşului Ploieşti (Catredala, Muzeul Ceasului, Palatul Culturii şi Halele Centrale), din spatele lor ridicându-se un personaj (Clovnul Pennywise) din celebrul roman “IT” al lui Steven King, el fiind simbolul temerii şi al fricii.

Înainte Latini, înainte ULTRAŞI!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here