fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
18.4 C
Ploiești
spot_img

Gândaci la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. VIDEO + FOTO

Citește Și

- Reclamă -

O cititoare a ziarului Incomod ne-a trimis seara trecută o filmare realizată în sediul Spitalului Județean de Urgență Ploiești în care se observă gândaci pe holurile unității medicale. Filmarea a fost realizată la etajul 3 al spitalului, secția de Neurologie, unde sunt saloane cu bolnavi. Pacienții se plâng adesea de condițiile în care sunt tratați la cel mai mare spital din Prahova, situația fiind binecunoscută în județ.

Chiar la finalul anului trecut, alte imagini din cadrul spitalului au trezit furia oamenilor, după ce s-a făcut publică o filmare cu scaune rupte și pătate de sânge, podele și pereți murdari. Puteți revedea imaginile aici!

- Reclamă -

Scandaluri au fost și în ceea ce privește personalul unității medicale. Șefa de laborator a spitalului a fost acuzată că fură reactivi chimici prin intermediul unei firme. Detalii aici!

În urmă cu aproximativ o săptămână, o ploieșteancă a povestit clipele de coșmar prin care a trecut după ce și-a dus tatăl la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului. „Mi-a spus să îl împărtășesc înainte de operație”, a povestit femeia, iar ulterior s-a dovedit că bolnavul avea un cu totul alt diagnostic. Povestea pe larg o puteți reciti aici!

Vă prezentăm mai jos filmarea pe care am primit-o seara trecută de la cititoarea noastră:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO – Președintele CJ Prahova despre poluarea din Ploiești: ”Suntem obișnuiți cu mirosul, ne bazăm pe OMV Petrom!”

Declarație șocantă a președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.Încercând să le mulțumească reprezentanților OMV Petrom pentru cele 7...