Primăria Bucov a fost amendată cu suma de 30.000 de lei după incendiu care s-a produs miercuri seară, într-o zonă în care erau abandonate zeci de tone de gunoaie și mase plastice. 

De asemenea, potrivit unui comunicat transmis la solicitarea Ziarului Incomod, Garda de Mediu a dispus salubrizarea zonei de către Primăria Bucov și monitorizarea acesteia pentru a preîntâmpina abandonarea deșeurilor.

Totodată, Garda de Mediu a specificat că au fost efectuate mai multe controale pe raza localității Bucov în ultima vreme. Unele dintre ele au vizat firme care dezmembrează mașini (foarte multe deșeuri din mase plastice abandonate provin din astfel de activități).

Garda de Mediu a impus sistearea activității în două cazuri.

 

Ziarul Incomod l-a contactat și pe primarul comunei Bucov, Ion Savu. 

Acesta a precizat că, în zonă, vor fi montate camere de supraveghere, iar polițiștii locali, care tocmai au revenit sub tutela primăriilor, vor fi trimiși să monitorizeze locurile cu astfel de probleme.

Primarul nu a putut să explice de ce autoritățile locale le-au promis oamenilor să depoziteze ilegal atât de multe deșeuri, dar a promis că gunoiul va fi ridicat, urmând să contracteze un operator de salubritate.

Ziarul Incomod a transmis LIVE, pe Pagina de Facebook, imagini de la incendiul de la Bucov.

DETALII AICI: VIDEO: Munți de gunoaie și mase plastice au ars la Bucov. Focul era să se întindă la casele oamenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here