Garda de Mediu ar putea amenda Urban Icim în urma incendiului de la depozitul de mase plastice de pe strada Mimiului! Pompierii încă intervin pentru lichidarea incendiului de proporții izbucnit în urmă cu aproximativ 19 ore. O echipă a Gărzii de Mediu Prahova este prezentă la fața locului și, după ce incendiul va fi lichidat, va pătrunde în perimetru pentru a face cercetări.

Comisarul șef al Gărzii de Mediu Prahova, Antonio Spînu, a declarat pentru ziarul Incomod că urmează să fie stabilit proprietarul depozitului și să fie invitat la sediul instituției și că, în funcțiile și de concluziile celor de la ISU Prahova, se vor stabili măsurile care se vor lua în urma incendiului. Măsurile dispuse de Garda de Mediu vor fi luate în funcție de cauza incendiului, dacă a fost vorba de o nerespectarea a modului de depozitare a deșeurilor sau o încălcarea a autorizației de mediu și, în funcție de aceste aspecte, amenda se poate ridica la 100.000 lei.

Reamintim că duminică seară, când a izbucnit incendiul, ISU Prahova a recomandat locuitorilor din zonă să nu părăsească locuințele și să închidă geamurile. Totodată, ISU Prahova a solicitat ISU Ciolpani punerea la dispoziție a autospecialei CBRN.

Autospeciala de cercetare CBRN este destinată intervenției în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice și radiologice și pentru decontaminarea personalului de intervenție și a celui afectat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here