fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Garda de Mediu face verificări în cazul incendiului de la Eco Burn

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMODUn incendiu violent a izbucnit noaptea trecută la incineratorul de deșeuri periculoase din Brazi, Eco Burn. Autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert pentru ca oamenii din zonă să nu deschidă ferestrele din cauza degajărilor mari de fum de la incendiu. Totodată, în cadrul mesajului, cei care erau în apropiere au fost sfătuiți să evacueze zona.

Octavian Berceanu, șeful Gărzii Naționale de Mediu, a confirmat pentru ziarul Incomod că echipele de comisari din cadrul GNM sunt la locul incendiului încă de la ora 03.00. Garda de Mediu va face verificări cu privire la impactul incendiului asupra mediului.

- Reclamă -

Reamintim că la Eco Burn au mai fost și alte incendii în trecut, ultimul fiind în luna aprilie a acestui an. La acel moment, Garda de Mediu a amendat Eco Burn cu suma de 40.000 lei. Detalii aici!

La acel moment însă, Eco Burn acuza o „mână criminală”:

Eco Burn susține că incendiul a fost pus de o mână criminală| Atacuri subtile la conducerea Parcului Industrial Brazi

- Reclamă -

La incinerator s-au deplasat în această dimineață 53 de pompieri care au localizat incendiul care se manifestă pe o suprafață de 4.000 mp.

În curtea operatorului a fost găsită o bicicletă, motiv pentru care se ia în calcul că în interiorul halei ar putea fi o persoană, însă momentan salvatorii nu pot pătrunde în interior din cauza faptului că plafonul s-a prăbușit, iar hala nu prezintă siguranță.

Ziarul Incomod transmite live imagini de la locul intervenției:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img