fbpx
luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Garden Party, cel mai tare eveniment al anului, în Ploiești!

Citește Și

- Reclamă -
Teatrul Toma Caragiu organizează, la sfârșitul lunii mai, festivalul „Garden Party”, în colaborare cu Hipodromul Ploiești. Evenimentul cultural se anunță a fi cel mai important al anului. 

Teatrul Toma Caragiu sărbătorește anul acesta 70 de ani de la înființare și va marca așa cum se cuvine momentul. Pe lângă spectacolele de calitate cu care ne-a obișnuit, teatrul ploieștean va organiza un eveniment de anvergură, Garden Party, în colaborare cu Hipodromul Ploiești, pe data de 31 mai.

„Vor fi foare multe surprize, spectacole de dans, de teatru. Nu vrem să dezvăluim tot de pe acum, dar vă asigurăm că va fi un eveniment cu adevărat important pentru Ploiești”, a declarat Mihaela Rus, directorul teatrului. Evenimentul va fi prezentat de Cătălin Măruță.

- Reclamă -

Prezent la conferința de presă organizată de conducerea teatrului, viceprimarul Cristian Ganea a dat asigurări că va sprijini, în continuare activitatea instituției, dar și pe cea a Filarmonicii Ploiești.

Până la  „Garden Party”, Teatrul Toma Caragiu propune mai multe proiecte interesante.

De exemplu, deja au fost puse în vânzare carduri care pot fi făcute cadou și care asigură intrarea la două sau patru spectacole.

- Reclamă -

Un proiect extrem de interesant se referă la spectacole de lectură și expoziții în spitalele din Ploiești.

De asemenea, actorii de la Toma Caragiu vor organiza o trupă de teatru la Penitenciarul Târgșor și vor da spectacole pentru persoanele private de libertate.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Video – PNL vrea să mărească prețul la gigacalorie în Ploiești

Prezent la întrunirea consilierilor județeni, pentru a cere lămuriri în legătură cu subfinanțarea Ploieștiului, primarul Andrei Volosevici a fost...
Sari la conținut