george botez

Luptă strânsă în cadrul PSD Prahova, unde foarte mulți membri își doresc un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare! După ce seara trecută a avut loc o ședință a biroului municipal al partidului, trei nume au fost votate în unanimitate pentru a candida la parlamentare: Augustin Mitu, George Botez și Cristi Ganea. Cu toate acestea, este posibil ca organizației municipale să-i revină doar două poziții eligibile, caz în care departajarea între cei trei o va face conducerea centrală a PSD, după cum a explicat George Botez, purtătorul de cuvânt al PSD Ploiești.

“În cadrul ședinței de aseară s-au discutat nominalizările, au fost trei persoane care au întrunit nominalizările unanime, pentru Senat domnul profesor Augustin Mitu și pentru Camera Deputaților subsemnatul, avocatul George Botez, și economistul Cristian Ganea. Au mai fost făcute propuneri care nu au întrunit unanimitatea, cu mențiunea că doamna Laura Moagher a fost susținută pentru un loc eligibil care ar trebui să fie acordat Organizației de Femei a PSD Prahova. În total au fost 11 nume propuse, dar numai trei au întrunit unanimitatea. În ceea ce mă privește, mi-am anunțat intenția fermă de a candida și speranța că pentru stabilirea listei vor fi avute în vedere atât elemente de meritocrație, cât și cele de notorietate pozitivă, dar și munca desfășurată în cadrul partidului. Nu am fost informați cu privire la existența vreunui criteriu de departajare, decizia finală o va lua Comitetul Executiv al partidului la nivel național, Biroul Județean urmând să înainteze doar lista de propuneri.

Din analize, contăm pe șase locuri din 11 la Camera Deputaților și cel puțin 2 la Senat. La județ lista este foarte mare, din câte am înțeles este vorba de prof. Mihai Albulescu, doamna Rodica Paraschiv, fost prefect, doamna Mădălina Lupea, Radu Oprea, Emanoil Savin, Georgică Severin. Competiția este foarte strânsă, însă, noi privim problematica din punctul de vedere al organizației Ploiești, care a reușit o performanță foarte bună la alegerile locale, unde am reușit să câștigăm 11 locuri de consilieri, cele mai multe pe care PSD le-a avut vreodată în Consiliul Local Ploiești, unde formăm majoritatea împreună cu partenerii de la ALDE. Ploieștiul este și rămâne organizația cea mai mare și cea mai puternică a PSD Prahova și sperăm ca toate aceste lucruri să ducă la acordarea unui număr de locuri eligibile cât mai mare.”, a declarat pentru ziarul Incomod George Botez, purtătorul de cuvânt al PSD Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here