fbpx
miercuri, mai 29, 2024
spot_img

George Botez (PSD): „Iau în calcul să candidez pentru primăria Ploiești”

Citește Și

- Reclamă -

Deși mai sunt trei ani până la următoarele alegeri locale, în Ploiești deja a apărut prima candidatură pentru funcția de primar al municipiului. Consilierul local George Botez (PSD) spune că ia în calcul această variantă și că va lua cât de curând o decizie finală în acest sens.

Informația a apărut pe jurnalulph.ro, iar George Botez, contactat de ziarul Incomod, a făcut câteva precizări cu privire la declarațiile sale inițiale.

- Reclamă -

„E mult prea devreme, dar este o opțiune care tinde să devină din ce în ce mai pregnantă. Cred că pe baza experienței pe care o am și a lucrurilor făcute în viață pot să fac lucruri bune pentru Ploiești. Până la momentul unei competiții electorale viitoare, voi sprijini orice proiect care este bun pentru Ploiești, dar în același timp voi fi un critic acerb al oricăror greșeli flagrante ale administrației locale ploieștene și am speranța că mesajul meu va fi bine înțeles de cei aflați actualmente în scaune.”, a declarat George Botez.

Întrebat când să ne așteptăm la o decizie finală în acest sens, Botez a spus: „cât de curând.”.

Reporterii Incomod l-au întrebat pe consilierul PSD și dacă această variantă a fost discutată la partidul din care face parte și care a fost reacția colegilor săi: „contez pe susținerea persoanelor care mă cunosc și care știu ce pot să realizez.” Întrebat dacă sunt și alte persoane luate în calcul pentru candidatura la primăria Ploiești din partea Partidului Social Democrat, Botez a răspuns: „nu cunosc, nu mi s-a comunicat acest lucru. Dacă va exista, cu atât mai bine, rezist unei competiții din care să câștige Ploieștiul.”

- Reclamă -

În încheiere, George Botez a atacat subtil actuala majoritate politică din Consiliul Local (PNL) și pe primarul în funcție Andrei Volosevici, vorbind despre importanța faptului ca un edil-șef să aibă o echipă „excelentă”: „cred că o bună administrare a Ploieștiului presupune nu numai un manager, ci și o echipă excelentă a acestuia. Tocmai de aceea, voi trata cu responsabilitate problema calității persoanelor care să apară pe listele de consilieri și fac un apel în acest sens la toate formațiunile politice să țină cont de acest lucru.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Reactoare de ultimă generație instalate în rafinăria Petromidia

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a introdus în fluxul operațional al rafinăriei Petromidia două reactoare...