maior
maiorGeorge Maior este audiat, marţi, în Comisia de Politică Externă din Senat, pentru postul de ambasador al României în SUA. De asemenea, Emil Hurezeanu va fi şi el audiat în aceeaşi comisie, pentru postul de ambasador al României la Berlin.
 
Reporterul Antena 3, Robert Kiss, a explicat că urmează, în total, audieri pentru opt propuneri ale preşedintelui Iohannis pentru posturile de ambasadori 
 
“Comisiile reunite de politică externă ale Senatului şi Camerei Deputaţilor îl audiază la această oră pe George Maior, fost şef al SRI, pentru postul de ambasador în SUA. Astăzi vor fi audiaţi şi restul propunerilor ale preşedintelui Klaus Iohannis, vorbim despre opt propuneri.”
 
“Audierile vor fi împărţite în două – până la ora 12:30 şi apoi de la ora 14. După ce va fi audiat George Maior urmează Emil Hurezeanu.”
 

“George Maior spunea despre viitorul său mandat de ambasador în SUA că a discutat cu preşedintele, premierul dar şi cu ministrul de Externe în ceea ce priveşte misiunea sa acolo şi că acordă un rol important relaţiilor transatlantice şi parteneriatului strategic”, a explicat Robert Kiss.

Sursa: www.antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here