“Glumă” pe seama directorului Parcului Municipal Vest, Donald Constantin! Aproximativ zece persoane au fost sunate în numele său și chemate la parc pentru a participa la o acțiune alături de deputatul Roberta Anastase și senatorul Iulian Dumitrescu.

Persoanele respective au fost sunate sâmbătă noapte, în jurul orei 23.00, de către un bărbat care le-a apelat cu identitate ascunsă pentru a le spune că Donald Constantin le cheamă duminică, la ora 12.00, la Parcul Municipal pentru a lua parte la o acțiune, fără a da alte detalii. Astăzi, 25 noiembrie, Donald Constantin a mers la parc pentru a vedea dacă au venit din cei care au fost sunați și cărora nu a apucat să le spună că a fost vorba de o glumă proastă, dar nu a venit nimeni.

Donald Constantin pune incidentul pe seama unor persoane despre care crede că îl invidiază pentru activitatea pe care o are la parc, unde a atras sponsori pentru a planta copaci și pentru a îmbunătăți imaginea locului. Totodată, Donald Constantin spune că după ce s-a făcut un sondaj care arăta că oamenii l-ar vota la conducerea primăriei, a auzit zvonuri cum că membri PSD s-au arătat nemulțumiți de rezultat. În aceeași măsură, alte persoane din mediul politic susțin că și primarul Adrian Dobre, colegul său de partid, a fost nemulțumit de rezultate sondajului, considerându-l pe Donald Constantin un adversar.

Donald Constantin spune că persoanele care au fost sunate noaptea trecută în numele său sunt deopotrivă din PSD și PNL, nefiind persoane care să aibă legătură între ele.

“La ora 23.00 să fii sunat cu număr necunoscut… nu au crezut oamenii, mi-au dat mie mesaje și mi-au spus ce s-a întâmplat. Nu le-a spus la ce acțiune sunt chemați, doar că am eu o acțiune și vor veni și Roberta Anastase și Iulian Dumitrescu. Nu a vrut să își spună numele. Vreo zece inși mi-au zis că au fost sunați. Nu știu cine ar putea fi, dar probabil pentru faptul că îmi văd de treabă și merg pe un trend pozitiv s-au gândit că e mai bine să… dar îi asigur că tot asta voi face în continuare, voi merge din bine în mai bine.

Nu voi face plângere, nu mă pun la mintea prostului, că e odihnită, cum se spune…

Este ciudat că oamenii sunați nu au legătură între ei, sunt din diferite zone, unii din PSD, alții din PNL…

Multe s-au schimbat de când s-a făcut sondajul cu persoana pe care ar vota-o oamenii la primărie, s-a schimbat atitudinea la cei din PSD.

Probabil se apropie să câștig și procesul cu SGU și va fi o lovitură puternică pentru cei care au zis că am distrus SGU, dar când m-am uitat la ce au depus la Tribunal, dădeau exemplu anul 2017 că a fost pe pierdere, dar eu când am plecat în august era pe plus 140.000 lei, conform tot balanței depuse de ei, ce treabă am cu felul în care au fost cheltuiți banii după ce am plecat eu… pe fondul acesta, pe fondul a ce am realizat în parc…”, a explicat Donald Constantin pentru ziarul Incomod.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here