Foto cu caracter ilustrativ

Autorităţile din Teleorman au activat, joi, Planul Roşu de intervenţie după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în zona localităţii Bujoreni, din primele informaţii existând 12 victime. O persoană a decedat, restul fiind rănite, conform news.ro.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat că persoana decedată în accident este şoferul autoturismului. De asemenea, opt persoane au fost rănite, una fiind deja preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

”Şapte victime sunt asistate la faţa locului”, au precizat reprezentanţii IGSU care au enţionat că în microbuz se aflau 12 persoane.

La rândul lor, reprezentanţii Infotrafic au anunţat că traficul în zona accidentului este complet blocat, iar din primele verificări de la faţa locului cele două autovehicule s-ar fi ciocnit frontal.

Potrivit reprezentanţilor ISU Teleorman, joi dimineaţă, a fost activat Planul Roşu de intervenţie după producerea unui accident rutier.

Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în zona localităţii Bujoreni, existând 12 victime, între care una decedată.

La faţa locului acţionează mai multe echipaje medicale, de descarcerare şi de poliţie.

Deocamdată, nu s-au stabilit cauzele producerii accidentului şi dinamica acestuia.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că cel puţin şapte persoane vor fi transportate la spital, dar situaţia este în dinamică şi lucrurile se pot schimba.

Arafat a precizat că spre locul accidentului a fost trimis şi elicopterul SMURD de la Bucureşti pentru a putea prelua rapid din victimele care sunt mai grav rănite.

Potrivit IGSU, accidentul s-a produs pe DN 6, între Draganesti de Vlasca si Bujoreni, la faţa locului fiind trimise o autospecială de descarcerare, o autospeciala de stingere, 3 echipaje de prim ajutor SMURD, 5 echipaje medicale SAJ si 2 autospeciale pentru victime multiple.

sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here