iml 86311100

iml 86311100O tânără, gravidă în luna a şasea, a fost găsită moartă, luni, într-un autobuz, în momentul în care mijlocul de transport a ajuns în Autogara Bacău. Şoferul a crezut că femeia dorme pe scaun.

Femeia în vârstă de 26 de ani s-a urcat în autobuz în localitatea Horgeşti. Pe drum, aceasta a murit, fără ca vreun călător să-şi dea seama de cele întâmplate, transmite Mediafax. În momentul în care autobuzul a ajuns în Autogara Bacău şi călătorii au coborât, şoferul a observat că tânăra nu se ridică de pe scaun. El a crezut că femeia doarme, iar când s-a apropiat de ea ca să o trezească, şi-a dat seama că era moartă.

“La o primă examinare a trupului femeii, s-a constatat că este însărcinată în cinci-şase luni şi are urme de o operaţie recentă în zona dreaptă a toracelui. Deocamdată, nu se cunosc cauzele decesului”, a declarat Valeria Manole de la Poliţia Judeţeană Bacău.

Tânăra suferea de o afecţiune gravă, iar medicii i-au spus că nu mai are voie să rămână însărcinată. Aceasta nu a ţinut cont de sfatul doctorilor şi a rămas gravidă a doua oară. Primul său copil se află în grija unei familii.

Sursa: www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here