Ei se bat, ei se ceartă, ei se împacă. Dacă acum câtva timp Dragnea zâmbea pe sub mustață zicând oricui vroia și oricui nu vroia că ”I love Guvernul Grindeanu”, brusc guvernul ăsta e mai nașpa ca un ciorap remaiat. ”Dă-ți demisia!” urlă veninos Daddy Dragnea. ”#rezist” chițăie fioros premierul.

De fapt n-are nicio importanță dacă Grindeanu reușește să-l faulteze pe Dragnea sau dacă Dragnea îi aplică un șut bourean în oo. Important este că marile promisiuni din campanie când pesedeul era noul Moise și în România urma să curgă doar lapte și exclusiv miere au fost apă de ploaie. Din aia care curge la Cernobîl. Brusc, toți și-au dat seama că unde bani nu e, nimic nu e. Nici măcar dragoste. Și dragoste cu de-a sila nu se poate face. Că se cheamă că-i viol. Și cam asta încearcă Daddy. Că la problemele pe care le are cu justiția, n-are nevoie de un premier care să-i pună gumă în mustață. Luând în calcul și marea masă de baroni locali care se adapă la sânul PSD, Grindeanu pare un fel de comisar Cattani care se luptă cu… Se luptă cu mentalitatea unui partid de stânga, partid care nu vrea să-și piardă combinațiile. Nu că ceilalți nu-s puși pe combinații. Dar na, din 90 încoace de când a dat tata Nelu liber la furat, PSD-ul a crescut ca Greuceanu. Iar azi ne aflăm cam în același punct

Certurile din PSD nu-s pentru binele și de dragul poporului. E aceiași luptă eternă pentru ciolan. Acum rămâne de văzut cine are colții mai ascuțiți, Grindy sau Daddy?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here