În această după amiază au început să circule mai multe zvonuri potrivit cărora primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, se va alege cu o plângere penală ca urmare a unei scrisori trimisă de edil cu antetul Primăriei Ploiești și finanțată de PNL. În acea scrisoare primarul aborda problema lipsei deratizării și dezinsecției din Ploiești, aruncând vina pe PSD-ALDE. (LINK)

Cei care sunteți consumatori de știri locale puteți observa că mărul discordiei dintre Dobre și PSD-ALDE, care a dat startul acestei lupte politice online care are loc în aceste zile, a fost acest subiect al dezinsecției. Nu înțeleg de ce Dobre sau cine l-o fi învățat s-a lansat în această campanie cu dezinformări și intoxicări încercând să tot paseze responsabilitatea problemei Consiliului Local Ploiești. O simplă căutare pe internet arată Hotărârea Consiliului Local din 24.04.2017 prin care se aproba caietul de sarcini pentru licitația la dezinsecție și deratizare din Ploiești. (LINK)

Primarul avea la dispoziție alte argumente demonstrabile, care să găsească o scuză oamenilor lui din aparatul administrativ, nu lui personal, că nu el face caietele de sarcini.
Am scris despre primarul Dobre contra PSD-ALDE pentru că PNL Ploiești, unde președinte este tot Adrian Dobre, practic nu există decât pe hârtie.

Revenind la scrisoarea primarului, din sursele mele, cei de la PSD-ALDE vor să facă o plângere penală pe numele lui Adrian Dobre pentru săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale.

Dus în zona aceasta, primarul care a dovedit până acum că se teme să semneze sau să ia decizii asumate pe zona de administrație locală, iar politic este zero, va fi terminat definitiv, amenințat dacă se poate spune așa cu vânătoarea de greșeli sancționabile de oponenții politici prin plângeri penale.

Să nu uităm că la scurt timp după ce în Consiliul Local PSD și ALDE nu au votat pentru gratuitatea transportului în comun acordată elevilor și pensionarilor, Nae Alexandri, directorul TCE, și-a dat demisia din PNL. A fost o reacție rapidă, fără acuzații la PSD și ALDE vinovați de această situație prin vot asumat, care parcă sancționează PNL-ul. Spun asta pentru că Nae Alexandri și-a dat demisia doar din partid, dar a rămas pe funcția de director la TCE. Dobre nu a avut nicio reacție, deși Nae a fost alături de el în campania electorală. Bine, nu este singurul personaj care l-a ajutat pe primar în campanie iar în momente grele acesta din urmă întoarce spatele. Dar asta ține de caracter și aici comentez activitatea politică și din administrație a personajului.

Mai multe persoane din PNL sunt ofertate de PSD și ALDE, iar în lipsa unei acțiuni ferme a groparului PNL, președintele PNL Ploiești, vom asista la transferuri în perioada următoare.

În țară ies zeci de mii de oameni să protesteze împotriva PSD-ALDE, oameni care caută alternative. PNL din păcate nu oferă această alternativă. În ritmul acesta și fără evenimente neprevăzute PSD-ALDE își asigură de pe acum o victorie confortabilă la Primăria Ploiești. Iar dacă PNL îl va desemna tot pe Dobre candidat acestui partid i se poate cânta de pe acum ”veșnica pomenire”. PSD-ALDE își va scoate armatele de votanți, cei vârstnici, iar ceilalți vor sta acasă, neavând opțiuni. Următorii doi ani vor fi cu alegeri, 2019- europarlamentare și prezidențiale, 2020- locale și parlamentare, așa că au mai rămas doar lunile acestui an pentru întărit poziții din punct de vedere politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here