fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Grup de suport pentru părinții copiilor cu autism, înființat în Prahova

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina anunță că înființează un grup de suport pentru părinții copiilor diagnosticați cu tulburare de spectru autist.

Prima înturnire are loc pe data de 25 octombrie, la ora 15.00, au anunțat reprezentanții unității medicale pe pagina de facebook a instituției.

„Această inițiativă, coordonată de dr. Alina Nistorescu și dr. Minescu Irina – specialiști în psihiatria copiilor și adolescenților, alături de dr. Ovidiu Balaban-Popa – psihiatru adulți, are drept scop sprijinirea familiilor afectate.

- Reclamă -

Participând, veți avea ocazia să împărtășiți experiențe de viață cu alți părinți, să obțineți informații valoroase despre autism și modalități de a ameliora suferințele cauzate de diagnostic, dar și să identificați soluții la diverse provocări.

Vă așteptăm cu drag să faceți parte din acest grup, pentru a naviga împreună pe drumul înțelegerii și acceptării.

Pentru informații suplimentare puteți suna la 0770394598.„, se arată pe pagina de Facebook a Spitalului de Psihiatrie Voila.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

1 Decembrie la Ploiești: de la paradă și expoziție militară la artificii și retragere cu torțe

Autoritățile locale și Garnizoana Ploiești au pregătit un program inedit de 1 Decembrie. Evenimentele organizate în municipiu cu ocazia...
spot_img