Jandarmi

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” din Ploiești organizează un concurs pentru angajarea din sursă externă a trei persoane pentru posturile de ofițer.

Posturile vacante sunt la compartimentul Marketing si Achiziții, la Structura de Securitate și la Comunicații.

Cererile pentru participare la concurs vor fi depuse personal la sediul unității din Ploiești, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 257, județul Prahova până la data de 3 octombrie 2016 ora 16:00, prin fax la numărul 0244.335.575 ori prin e-mail pe adresa Grupării de Jandarmi Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești [email protected].

Toate detaliile privind aceste concursuri pot fi citite pe site-ul nostru „www.jandarmeriamobilapl.ro”, la sectiunea carieră.

1 COMENTARIU

  1. […] Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” din Ploiești organizează un concurs pentru angajarea din sursă externă a trei persoane pentru posturile de ofițer. Posturile vacante sunt la compartimentul Marketing si Achiziții, la Structura de Securitate și la Comunicații. Cererile pentru participare la concurs vor fi depuse personal la sediul unității din Ploiești, citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here