fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Guvernatorul BNR critică noul Cod Fiscal

Citește Și

- Reclamă -

mugur isarescu - Ziarul INCOMODGuvernatorul Băncii Naţionale critică noul Cod Fiscal, care-şi propune printre altele reducerea TVA de la 24% la 19% de anul viitor. Mugur Isărescu spune că România îşi asumă o relaxare fiscală mult prea ambiţioasă. Îngrijorarea sa este împărtăşită şi de experţii Comisiei Europene şi de cei ai FMI. Codul fiscal a trecut deja de Parlament, dar încă nu a fost promulgat de preşedinte.

Mugur Isărescu, guvernatorul BNR: Nu vedem încă date care să ne ajute pe noi să sprijinim măsurile de relaxare fiscală. Dacă o schimbare de deficit este de două procente, două puncte procentuale din 2015 până în 2016 nu sună deloc a credibilitate, adică sugrumi economia într-un an și apoi îi dai drumul? Nu vedem cum un program atât de ambiţios, atât de amplu, poate să devină credibil fără cooperarea partenerilor noştri internaţionali, şi cu atât mai mult în contraargument cu dânşii.

- Reclamă -

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Marcel Ciolacu, întâmpinat la Bacău: ”Kind reminder de la moldoveni”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a fost întâmpinat la Bacău de un grup de protestatari cu pancarte care au...
Sari la conținut